Livsstil

De perfekta skönhetsprodukterna till jobbet!

Office Beauty Essentials

Med dessa skönhetsprodukter blir du väl förberedd på allt som kan hända under en arbetsdagTorra händer, ett hål i strumpbyxorna eller strålning från bildskärmen blir ett minne blott! 

1. Nagellacksborttagning 

Flagnar nagellacket? Nagellack som flagnar kan verkligen vara störande, alltså är det bättre att du tar bort det helt och lackar om naglarna. Vilket nagellack du alltid ska ha i skrivbordslådan får du veta i punkt 2.  

2. Transparent nagellack 

Genomskinligt nagellack ger naglarna ny glans. Det är lätt att applicera och kan även användas som lösning på ett annat problem – om det går hål på strumpbyxorna! Applicera helt enkelt lite nagellack på hålet med nagellackspenseln och tryck ihop. Lacket förhindrar att hålet blir större. 

3. Handkräm 

Kanske känns det viktigt att dina händer är välvårdade när du hälsar på kunder och kollegor. Men det känns också skönt om händerna är återfuktade och mjuka. Använd helst en handkräm som absorberas snabbt och inte gör några fettfläckar på tangentbordet.  

4. Läppstift  

Visste du att det ofta räcker om du sätter lite färg på läpparna för att se allmänt fräschare och piggare ut? En krämig rosa nyans passar perfekt på kontoret. Ytterligare vårdande ingredienser gör läppstiftet till ett måste ha! 

 5. Ansiktsspray 

En ansiktsspray ger den ultimata fräscha kicken när huden utsätts för torr luft och utsatt arbetsmiljöThermal Spray tillför 100% fukt och kan användas som uppfräschning även över sminket.  

6. Matt puder 

Börjar du svettas när du tänker på det kommande mötet? En blank hy åtgärdas snabbt och enkelt med transparent puder, som inte gör någon skillnad för makeupen utöver att den håller ännu bättre!  

7Concealer 

Dröjde affärsmiddagen i går kväll längre än du hade tänkt? En ljus concealer med omedelbar liftingeffekt döljer mörka ringar under ögonen och ger en naturlig glow som gör att du ser yngre och fräschare ut.  

8Ögonpads 

Om du dessutom drack ett glas för mycket till middagen igår och concealern inte riktigt räcker till kan du använda ögonpads. De kyler ögonpartiet, så att huden kring ögonen får mer lyster och volym. Tips: Förvara ögonpads i kylskåpet! 

9. Ampullerna Pollution Protect & Stress Control 

Två ampuller som minimerar och reglerar hudens stressnivå. En trött hy ser genast piggare, lugnare och fräschare ut genom att: 

På morgonen applicerar du Pollution Protect-ampullen med probiotiska ingredienser och naturliga antioxidationsmedel, som förbättrar cellförnyelsen och förhindrar att huden åldras i förtid på grund av ”blue light”; den skärmstrålning som vi ständigt utsätts för från mobiltelefoner och datorer.   

Stress Control-ampullen förhindrar att huden torkar ut i stressiga situationer och förebygger rynkor på grund av stress tack vare hexapeptid-8, som verkar som en botoxbehandling på huden. Ampullen innehåller ett högkoncentrerat serum som lugnar huden redan efter 3 minuter och reducerar röda områden i huden på bara 10 minuter.  BABOR

BABOR

Skribent och expert