Livsstil

Office Beauty Essentials

Office Beauty Essentials

Med de här skönhetsprodukterna är du förberedd på allt som kan hända under arbetet, både hemma och på jobbet. På så vis blir torra händer, en reva i strumpbyxorna eller strålning från bildskärmen till småsaker, som inte får en sann kvinna att tappa konceptet. 

1. Nackellacksborttagning

Flagar nagellacket? Nagellack som flagar kan verkligen vara störande, alltså är det bättre att du tar bort det helt och lackar om naglarna. Vilket nagellack du alltid ska ha i skrivbordslådan får du veta i punkt 2. 

2. Transparent nagellack

Genomskinligt nagellack ger naglarna ny glans. Det är lätt att applicera och kan även användas som lösning på ett annat problem – om det går hål på strumpbyxorna! Applicera helt enkelt lite nagellack på hålet med nagellackspenseln och tryck ihop. Lacket förhindrar att hålet blir större. 

3. Handkräm

Det är viktigt att dina händer är välvårdade när du hälsar på kunder och kollegor. Men det känns också skönt om händerna mår bra när vi jobbar hemma. Använd helst en handkräm som absorberas snabbt och inte gör några fettfläckar på tangentbordet. 

4. Läppstift 

Visste du att det ofta räcker om du sätter lite färg på läpparna för att se allmänt fräschare och suveränare ut? En krämig rosa nyans passar perfekt på kontoret. Ytterligare vårdande ingredienser som mangosmör och hyaluronsyra gör läppstiftet till din personliga assistent.  

 5. Ansiktsspray

En ansiktsspray ger den ultimata fräscha kicken när huden utsätts för torr kontorsluft. Thermal Spray tillför 100 % fukt och kan användas som uppfräschning även över sminket. 

6. Matt puder

Börjar du svettas när du tänker på det kommande mötet? Ett svettglansigt ansikte åtgärdas snabbt och enkelt med transparent puder, som inte gör någon skillnad för makeupen utöver att den håller ännu bättre! 

7. Kosttillskott

Din stressnivå har nått gränsen? Bevara ditt pokerface och din goda min! Vår hud påverkas både utifrån och inifrån. Faktorerna kan vara till exempel ett stressigt jobb eller dålig kost. Särskilt utvalda näringsämnen stödjer hudens naturliga energiupptagning. Du behöver bara ta en tablett 2 gånger om dagen. 

8. Concealer

Dröjde affärsmiddagen i går kväll längre än du hade tänkt? En ljus concealer med omedelbar liftingeffekt döljer mörka ringar under ögonen och ger en naturlig glow som gör att du ser yngre och fräschare ut. 

9. Ögonpads

Om du sedan dessutom drack ett glas för mycket till middagen igår och concealern inte riktigt räcker till kan du använda ögonpads. De kyler ögonpartiet, så att huden kring ögonen får mer lyster och volym. Tips: Förvara ögonpads i kylskåpet!

10. Ampullerna Pollution Protect & Stress Control

Två ampuller som minimerar och reglerar hudens stressnivå. Trött hud ser genast piggare, lugnare och fräschare ut: 

På morgonen använder du Pollution Protect-ampullen med probiotiska ingredienser och naturliga antioxidationsmedel, som förbättrar cellförnyelsen och förhindrar att huden åldras i förtid på grund av ”blue light”; den skärmstrålning som vi ständigt utsätts för från mobiltelefoner och datorer.  

Stress Control-ampullen förhindrar att huden torkar ut i stressiga situationer och förebygger rynkor på grund av stress tack vare hexapeptid-8, som verkar som en botoxbehandling på huden. Ampullen innehåller ett högkoncentrerat serum som lugnar huden redan efter 3 minuter och reducerar röda fläckar på bara 10 minuter. 

Våra Office Essentials håller dig på glatt humor och sprider good vibes när du jobbar. 

 BABOR

BABOR

Skribent och expert