Livsstil

20 Insta-Beauties besöker BABOR

20 insta-beauties besöker BABOR

Välkommen till BABOR:s första internationella influencermöte! I 2 dagar umgicks vi med 20 influencers från Tyskland, Malaysia, Kina, Indonesien, Ungern, Polen, Nederländerna och Ryssland, där vi pratade om professionell hudvård -BABOR made in Germany. 

Vi började på BABOR:s huvudkontor i Aachen. Våra influencers fick se hur vi jobbar  Europas största kosmetikatillverkare för professionellt bruk, ta del av vår forskning och våra tillverkningsmetoder och lära sig massor av intressanta detaljer om G-Beauty på en guidad tur i våra lokaler.  

Under den påföljande hudcoachingsessionen fick våra BABOR-experter bokstavligen titta lite närmare på tjejerna. Deras hud analyserades med högsta precision. Anledningen är att våra produkter är mest effektiva om de anpassas exakt till hudens behov.  

Den första dagen avslutades med en middag på SOHO-HOUSE i Berlin, där tjejerna fick en förhandsdemonstration av BABOR:sempowerment-initiativ och koppla av tillsammans med oss.  

Nästa dag var mottot #baborexperience! Våra insta-beauties fick en specialanpassad ansiktsbehandling på BABOR:s Brand Store i Berlin, där de fick koppla av och samtidigt testa vår effektiva skönhetsprodukter på plats. 

Efteråt stylades de inför fotosessionen EMPOWERING med den välkända IG-fotografen Lina Tesch! Varje tjej hade valt ett uttryck som beskriver kvinnor, bland annat ”stark”, ”varmhjärtad” och ”oberoende”, som målades på deras kroppar och fotograferades.  

Vad var syftet med det hela? Det ska vi strax berätta mera om. Stay tuned!

Den andra och sista kvällen fick tjejerna besöka konserten med Ariane Grande och delta på efterfesten. Det fanns mycket att fira: 20 superstarka kvinnor från hela världen hade samlats för att sprida budskapet att sann skönhet är stark skönhet.

Du hittar fler bilder och videor av dessa två oförglömliga dagar på vår Instagram-kanal @baborofficial BABOR

BABOR

Skribent och expert